En ny vardag

För drygt ett år sedan togs vardag.nu över av nya innehållsskapare med ambitionen att driva sidan vidare på samma inspirerande grunder som tidigare, men med bredare innehåll än tidigare. Utöver den matinspiration vi sett tidigare fanns idén att utöka innehållet med bl.a. tester, artiklar, tävlingar, och tips för att förenkla vardagen. Dessvärre kan man säga att det inte riktigt blev som vi hade tänkt oss…

Utan att gå in för mycket i detalj kan man kort säga att turen inte var med oss. Många innehållsskapare behövde flytta sitt fokus till andra åtaganden, och dessvärre gick mycket av det material som skulle publiceras på sidan förlorat under olyckliga omständigheter. Upp som en sol, ner som en pannkaka. Men det är bara att kavla upp ärmarna och börja om från början, ett inlägg i taget.

Det har gjort att nylanseringen av vardag.nu dröjt (alldeles för) länge, men nu är vi (nästan) där! Så för att visa att vi är tillbaka öppnar vi upp sidan igen för våra besökare, men med långt mindre innehåll än vad som var tänkt innan. Men vi seglar vidare på grundidén med matinspiration och målsättningen att successivt bygga upp vardag.nu igen tillsammans, en vardag i taget.

Många har hört av er och frågat efter receptfavoriter de saknar på sidan. Vi hörde av oss till tidigare skapare som tyvärr låter hälsa att de recepten inte är tillgängliga längre. Vi får helt enkelt skapa nya favoriter tillsammans och dela med varandra!

Har du kvar några gamla receptfavoriter som du vill dela med dig av? Vi startar en “Tipsa oss!” där ni kan få era recept publicerade på sidan! Mer mat, ännu bättre!

Nu blickar vi framåt, men det är mycket som ska på plats och tiden är knapp. Tveka inte att höra av er med tankar, funderingar eller synpunkter.

Välkomna till Vardag.nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *