Reinards snabba glass

Reinards snabba glass

Receptförfattare Reinard RävRätt: DessertKök: GlassSvårighetsgrad: 💛🤍🤍🤍🤍
Portioner

2

portioner
Förberedelsetid

5

minuter
Tillagningstid

5

minuter
Totaltid

10

minuter

Här får vi ett tips från Reinard Räv hur man gör lite snabb hemgjord glass. Reinard själv tycker att man ska äta upp all glass ensam, men det blir oftast trevligare om man delar det med en kompis!

Ingredienser

  • 250 g frysta bär, tex hallon, jordgubbar eller blåbär.

  • 250 g kvarg, naturell yoghurt, eller crème fraiche

  • 1/2 dl florsocker

Gör så här

  • Lägg 250 g frysta bär i en mixer, mixa dem tills de är helt sönderdelade. Du kan använda vilka bär du vill, tex jordgubbar, hallon eller blåbär, men de måste vara frysta.
  • Lägg 250 g kvarg, naturell yoghurt, eller crème fraiche i mixern.
  • Tillsätt 1/2 dl florsocker. Mixa tills allt blandats ordentligt.
  • Servera på en gång! Det är viktigt att bären fortfarande är frysta.

Så här tycker andra läsare om receptet.

Hur många stjärnor ger du det här receptet?

0

Tack för ditt betyg!

Dela gärna det här receptet med andra! Alla behöver god mat!

Oj, det var inget vidare betyg…

Vi skulle uppskatta om du berättar för oss hur du tycker att receptet kan förbättras.

Så här tycker andra läsare om receptet.

Hur många stjärnor ger du det här receptet?

0

Tack för ditt betyg!

Dela gärna det här receptet med andra! Alla behöver god mat!

Oj, det var inget vidare betyg...

Vi skulle uppskatta om du berättar för oss hur du tycker att receptet kan förbättras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *