Om våra recept

Vardag.nu hittar du enkla och goda recept för vardagen, och spännande och inspirerande matlagning för helg och fest! Tanken är att recepten ska vara så lätta att tillaga att alla kan göra dem. Kanske barnen överraskar med färdig middag när du kommer hem? Alla våra recept på Vardag.nu är framtagna av oss, eller inskickade av våra läsare via Tipsa oss!

Bilderna i recepten är mestadels våra egna och tagna med en vanlig mobilkamera vid tillfället då receptet tillagades. Inga fotofilter, inga editeringar, ingen styling. Det tar bort äktheten i det verkliga resultatet tycker vi, och representerar inte vad du som läsare kan förvänta dig. Det du ser på bilden, är precis så maträtten blev när vi gjorde den.

What you see is what you get.”

Vi försöker alltid vårt yttersta att informera om receptet kan innehålla allergener, men vi är inte utbildade specialister utan hänvisar alltid till utbildad personal och specialister i frågor gällande födoämnesallergier eller överkänslighet. Om du ser ett recept där vi har missat att notera en allergen, kontakta oss genast!

Vi är stolta över våra recept och vi säkra på att du kommer att hitta massor av favoriter! Dela dem gärna med andra!

Prenumerera på våra utskick så att du får nya recept direkt i din e-post, och följ oss gärna på sociala medier!

Smaklig måltid!