Om Vardag.nu

Vardag.nu är det matlagningen som ligger närmast hjärtat! Enkla och goda recept för vardagen, och spännande och inspirerande matlagning för helgen och festen. Tanken är att recepten ska vara så enkla att laga att alla kan göra dem. Kanske barnen kan överraska med middagen när du kommer hem?

För att ta fram och hantera alla recept lika enkelt använder vi WordPress, ett kostnadsfritt publiceringsverktyg med nästan oändliga möjligheter. Hela webbplatsen är utvecklad av och drivs av Vardag.nu.

Behöver du hjälp att bygga en egen webbplats? Kontakta oss! Vi kan skräddarsy en WordPressida åt dig, komplett med hemsideadress, webbhotell, installation och uppstart. Allt du behöver göra är att bestämma vad du vill ha, och luta dig tillbaka!

– teamet på vardag.nu

En individuell plan tas fram för dina behov och önskemål. Vi arbetar tillsammans med privatpersoner, företag, och organisationer.

Allt innehåll på denna webbplats är framtaget av och tillhör Vardag.nu under upphovsrättslagen, eller används med tillstånd av respektive upphovsrättsinnehavare, eller lyder under Creative Commons, eller är licensfritt material som får användas utan att attribueras. Vill du använda dig av innehållet på sidan för eget syfte? Kontakta oss.

För samarbetspartners hänvisar vi till Partners för mer information.