Tipsa oss!

Tipsa oss om ditt bästa favoritrecept! Skicka receptet till oss komplett med ingredienser inkl. mängd/antal, och tillagningsinstruktioner via formuläret nedan, eller maila det direkt till recept@vardag.nu. Om receptet publiceras på Vardag.nu kommer ditt namn att stå som receptförfattare. Äran ska vara din!

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

Läs villkoren för inskick och publicering av recept längre ner.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Bekräfta

Villkor för inskick och publicering av recept på Vardag.nu

En massa villkor är ju alltid trist, men det är dumt att göra någon ledsen i onödan, så…

Genom att skicka ditt recept till oss intygar du att du är författare av receptet eller har tillåtelse att skicka det, att du är ägare av eventuella bifogade bilder eller har tillåtelse att skicka dem, samt att du godkänner att inskickat material publiceras på Vardag.nu under det bifogade namnet, så som namnet står skrivet i namnfältet.

Vi behöver din e-postadress så att vi kan kontakta dig om vi har kompletterande frågor gällande receptet.
E-postadressen syns inte för någon annan, den kommer inte att publiceras med receptet, och den kommer inte att användas för några andra syften. Vi lovar!

Den inskickade texten kan komma att editeras/anpassas, t.ex. för att göra instruktioner tydligare, rätta stavfel etc., men utan att avvika för mycket från det inskickade originalreceptet.

Om en kompletterande variant av receptet publiceras, kommer ditt originalrecept att länkas, och det kommer att framgå att det är baserat på ditt recept.

Ingen ersättning utgår för publicerade recept.

Länkar till externa sidor/bloggar publiceras i de flesta fall inte.

Dessa villkor kan komma att ändras eller uppdateras när som helst utan förvarning.