Annonsera i mina kanaler

Har du en produkt eller tjänst som underlättar vardagslivet? Jag skriver gärna sponsrade inlägg om sådant som jag själv tycker om. Alla sponsrade inlägg märks tydligt, högst upp i inlägget med att det är ett sponsrat inlägg i samarbete med ett företag. För att annonsera i mina kanaler, maila mig.

PR

Jag tipsar gärna mina följare om bra produkter. Om du har ett recensionsexemplar du vill att jag ska testa, kontakta mig för postadress. Om jag tycker om din produkt, kan jag skriva min ärliga åsikt om den i mina kanaler.

Föreläsningar

Jag brinner för att visa hur du kan få in mer njut i vardagen! På detta ämnet föreläser jag gärna, både för stora och små grupper. Jag föreläser gärna om matens roll i vardagslivet, stress och hur du hittar njutningen i vardagen men skräddarsyr också gärna en föreläsning som passar just din publik. Maila mig så kommer vi överens om något bra!

Text och foto

Jag skriver och fotograferar allt innehåll på bloggen, men kan också hjälpa dig att ta fram liknande innehåll till dina kanaler. Det kan till exempel vara en krönika med tillhörande recept och bilder till ett magasin. Vad vill du förmedla?

 

Maila direkt

 

Dela: