Tacos alla dagar i veckan

Tacotea

Tacos

De senaste veckorna har jag inte haft tid eller ork att sätta mig ner och skriva en ordentlig matsedel för vad vi ska äta hemma. Så vardagsmaten har blivit lite abropå – det vill säga mackor vissa dagar, ordentlig mat andra dagar och korv lite för många dagar.

Vi överlever säkert det också, tänker jag.

Men vardagslivet är bra trist utan god mat. Usch, så enahanda det lätt blir utan planering.

Teabus

Men igår åt vi tacos. På en torsdag. And it was goooood!

Tacos är ju rackarns lätt att variera, egentligen. Jag tänker att vi borde äta tacos oftare.

Nu tänker du: Jaha, räcker det inte med tacos varje fredag?

Nä. Kan vi äta pasta och rött kött i olika former 3 dagar i veckan (korv! köttfärssås! köttbullar!), kan vi bannemig köpa hem lite mer grönsaker och göra någon form av taco av det där åtminstone 2 dagar i veckan. Med mer grönsaker orkar kropp och knopp med oplanerad vardagsslentrian lite länge. Det är jag övertygad om.

Tea

Med den slutklämmen, det här krumeluriga lilla örat och den gosiga lilla kinden önskar Trötta Mamman™ dig en trevlig helg. Nästa vecka hoppas jag att jag är tillbaka på banan med vardagsmaten och lite smarriga middagstips igen.

Tills dess: ät mer tacos.

Kram!

4 kommentarer

  1. Håller med!
    Pappa och hans fru bantade med tacos ett tag. Mina syskon var överlyckliga! De skippade ost och gräddfilen och åt mer grönsaker och de där tortillasen med tomat och spenat som var poppis ett tag.

    Svara
  2. Du är helt magisk! Många av dina recept har jag sparade som favoriter! Jag tittar ofta in på din blogg för att få uppslag på bra mat att laga. Väldigt sällan jag lämnar någon slags tacksam kommentar, men jag ska bättra mig! Så du får reda på hur otroligt trevligt det är att få titta in hos dig och din finfamilj. ^^

    Svara

Skriv en kommentar.