Sommartider, hej hej!

Tack för ditt meddelande! Jag är på semester,
åter 12 augusti. Vid brådskande ärenden…


Nu jäklar vettu, nu har jag semester! Känns ju helt okej, faktiskt. Heeelt okej.

Sola. Bada. Sova. Slappa. Läsa. Äta. Hångla. Fira. Njuta. Semestra.

Jag kommer att puttra på ungefär i vanlig ordning här på bloggen, med matsedlar och middagstips och annat gott, men emellanåt blir det väl lite lägesuppdateringar från semestern. Det kan också ta lite längre tid innan jag svarar på kommentarer och så, men på Instagram finns jag hela tiden. Följ mig gärna, @vardagnu. Det hade varit så roligt att veta vad ni gör i sommar också – vad heter du på Instagram?

6 8 7
9 5 4
3 2 1

12 kommentarer

  1. Så härligt med semester, låter som du har finfina planer för ledigheten! Här är det bara frun som börjar sin ledighet i morron, herrn kämpar på en vecka till innan det är dags.
    Inga instagrammare är vi, i alla fall inte än… vi får väl se hur det blir framöver, vi är ju inte några storanvändare av vår mobiltelefon precis:)

    Ha en riktigt skön semester,
    kramar

    Svara

Skriv en kommentar.