11 snabba, vegetariska middagstips

Daniel brukar skoja (fast han har blivit mer allvarlig om det på senaste tiden) om att han ska ha en nödbanan i fickan hela tiden för att slippa utsättas för mitt humör när jag är hungrig. Det värsta är att allt tyder på att Tea ärvt den mindre trevliga egenskapen att bli kalasarg när blodsockret slår botten.

Om du är likadan (eller bara vill lägga mindre tid på matlagningen ikväll) kommer här 11 snabba, vegetariska middagstips som står på bordet redan om max 20 minuter:

indisk-gryta-middagstips snabb-potatissoppa snabb-vegetarisk-pasta tofu-vegetariskt-middagstips

11 snabba, vegetariska middagstips:

Mer vegetarisk mat »

Vad brukar du laga när du vill ha något snabbt till middag?

9 kommentarer

 1. Nej minsann, när blodsockret hamnar i fotknölarna är ingen av oss vidare trevliga att ha att göra med… Här blir det oftast en omelett eller äggakaga när det ska gå undan och vi inte har planerat in något.

  Svara
 2. Även här blir det ofta omelett när det ska gå snabbt, ska testa att slänga ner lite potatis för att få variation. Gillar även wok och stekt ris, gott och praktiskt med rätter där man kan slänga i det man har hemma:)

  Svara
 3. Det tar 2-3 dygn för blodsockret att sjunka, seglivad myt det där…
  Hungerhormoner och annat styr ditt dåliga humör när du inte får mat.
  Går att träna bort genom att inte äta så fort man är hungrig :-)

  Svara
  • Hej! Jag vet att hormoner styr jättejättemycket kring hunger och annat i kroppen. Vissa saker är en vana som går att träna bort, annat inte :)

   Svara

Skriv en kommentar.