30 recept på billig vardagsmat

Kommer du ihåg att jag körde Snålseptember förra året? 2000 spänn för all mat för oss båda hela månaden var målet, om jag inte minns fel. Jag hade planer på att köra Snålseptember även i år, men med en tvåmånadersbebis hemma blir vardagen sällan lätt att planera. Men! Bara för att jag inte kör så betyder ju inte det att du inte kan prova. Hur mycket lägger ni på mat varje månad hemma hos dig?

Här kommer 30 recept på billig vardagsmat – 1 middagstips för varje dag i hela månaden. Så blir det lätt som en plätt att banta matkontot!

Enkel broccoligratäng med bacon

Billig vardagsmat med kött:

Skinkrullar med fläskfärs

Billig vardagsmat med köttfärs:

Recept på stuvad vitkål

Billig vardagsmat med korv:

Tacokyckling med majsröra, middagstips

Billig vardagsmat med kyckling:

Enkelt recept på matig fisksoppa med ris

Billig vardagsmat med fisk:

Vegetarisk stroganoff med tofu

Billig, vegetarisk vardagsmat:

Mer billig vardagsmat »

11 kommentarer

  1. Åh! Tack, detta behövde vi. Vill inte veta vad vi lagt på mat i september, men vi försöker undvika småhandla och kör alltid matsedel. Men vårt mål är ca 6000-6500:-/månaden med en familj på 5 pers. Vi försöker pussla ihop en vardag med två arbetande föräldrar och tre barn på skola/fritids/föris, inte det lättaste.

    Svara
  2. Har skrivit ut 8 sidor med dina recept och handlade igår så jag fick ihop 25 portioner mat till maken och mig, 750 kr ungefär, då har jag inte räknat av till er och kryddor och så men jag tackar ödmjukast, hoppas du inte misstycker. Idag lagade jag billig köttfärssås, min dotter kom å besök så hon kunde få med sig halva grytan hem, det kan ju inte bli bättre.

    Svara

Skriv en kommentar.