7 middagstips med färsbiffar

Idag är jag och Tea hemma utan Daniel första gången sedan hon föddes. Sommarlovet är över och en helt ny vardag för oss är här. Att det känns konstigt behöver jag väl inte säga?

Igår körde jag en sväng och gjorde några ärenden medan Daniel och Tea tog en liten powernap. Då fick jag bevis på att sommarlov och semestrar är över även för de flesta andra, för klockan var 16:15-ish och det var bilköer ut från stan precis överallt, haha!

Med vardagen kommer lite mer krav på rutiner även på matbordet. Färsbiffar är så enkelt att göra något snabbt och gott av, tycker jag. Klassiska pannbiffar är gott, men det är enkelt att göra något mer spännande också, som färsbiffar i pitabröd tillsammans med tomat- och ananassalsa till exempel.

Här kommer 7 middagstips med färsbiffar:

farsbiffar1 farsbiffar2
farsbiffar5 farsbiffar7 farsbiffar6
farsbiffar3 farsbiffar4
Klicka på bilderna för att komma till recepten!

2 kommentarer

  1. Jo tack, den där vardagen är verkligen på plats igen, det märks precis som du säger i trafiken:) Färs och korv är enligt handlaren här hemma det som har en strykande åtgång när semestrarna är över, i alla fall mitt i veckan då det inte grillas!

    Svara
    • Kan tänka mig det! Kul för handlare att se mönster i vad folk handlar… Finns säkert många tydliga mönster :) När jag satt i butikskassa så märkte jag en del!

      Svara

Skriv en kommentar.