8 middagstips med broccoli

Visste du att broccolin börjar blomma om man inte plockar den i tid? Små, gula blommor tätt ihopbundna i själva broccolihuvudet. Rackarns fint faktiskt, googla så får du se. En sån som brudbukett när man gifter sig, kanske?

Tills dess håller jag mig till broccoli på tallriken. Här kommer åtta eminenta tips på vad du kan laga med broccoli:

biffar-broccoli gratang-broccoli

basilikadressad-broccoli pasta-broccoli pirog-broccoli smulpaj-broccoli

mos-broccoli paj-broccoli

Klicka på bilderna för att komma till recepten!

4 kommentarer

  1. Jag har inte klickat på ett endaste recept för då blir jag sugen på det antar jag, för på bilderna ser ju allt så gott ut… här blir det nämligen isterband ♥ (fick ny leverans förr veckan) och potatismos ikväll. Men jag vet ju ändå var jag hittar det bästa vardagslyxrecepten när jag vill ;-)

    Svara

Skriv en kommentar.