Sju gånger kål

Svartkål, vitkål, grönkål, rödkål, brysselkål, blomkål, broccoli – alla färger och former är välkomna i mitt kök! Nu är det kålsäsong och en perfekt tid att lära känna en ny kålsort eller två. Vilka kålsorter gillar du? Här kommer sju middagstips med kål:

svartkal vitkal

broccoli blomkal gronkal

rodkal brysselkal
Klicka på bilderna för att komma till recepten!

12 kommentarer

  1. Kul att du också är kålfantast Sara! Jag älskar all slags kål och äter det flera gånger i veckan. Igår blev det en paj med brysselkål, häromdagen blev det soppa med olika sorters kål, och nyligen blev det coleslaw. För att inte tala om ekologisk surkål! Mums! Dina middagstips faller alltså väl ut!

    Svara
  2. Hej
    Jag tänkte bara tacka dig för en otroligt bra matblogg.
    Jag är nybliven student och tack vare dina (otroligt goda) recept så har jag lyckats hålla min matbudget och kunnat äta god mat med goda smaker.

    Tack tack tack tack <3

    Svara

Skriv en kommentar.