Matsedel vecka 7

Det finns egentligen bara en (ytterst viktig) sak som du inte får glömma denna vecka: Alla hjärtans dag. Pojkvän, flickvän, vän, mamma eller bror – visa den du älskar att han eller hon är speciell, med en vardagslyxig tvårätters med biffsmörgås à la Jamie Oliver och varma äppelgrottor med kanelfyllning och glass. Matsedeln bjuder också på några vardagsfavoriter som vegetarisk soppa, broccoligratäng och kycklingwok med extragoda nudlar. Avsluta arbetsveckan med en enkel pizza framför tv:n.

Rotfruktssoppa, matsedel Broccoligratäng Sambalwok med kokosdressade nudlar

Alla hjärtans dagPepperonipizza till fredagsmyset

Matsedel vecka 7:

Måndag: Gräddig rotfruktssoppa – den krämigaste, gräddigaste, leeenaste soppan… Krispiga krutonger passar bra till soppan, likaså en varm ostsmörgås.
Tisdag: Broccoligratäng med bacon är vardagsmat som alltid går hem. En frisk tomatsallad är gott till. Du som är jättehungrig kompletterar med pasta.
Onsdag: Sambalwok med kokosdressade nudlar, snabb onsdagsmiddag! Nudlarna som rörs runt i en dressing med kokosmjölk passar bra till den heta kycklingwoken.
Torsdag: Biffsmörgås charmar du din älskling med på Alla hjärtans dag. Efterrätt är obligatoriskt! Varma äppelgrottor med kanelfyllning blir klara i ugnen medan ni pussas.
Fredag: Pepperonipizza doftar fredagsmys, helst framför tv:n. Enklare kan det knappt bli, med recept på snabb pizzabotten. Pizzasallad är såklart gott till pepperonipizzan.

8 kommentarer

Skriv en kommentar.