Matsedel vecka 46

Klänningen och strumpbyxorna på! Idag ska Tea fira sin pappa för första gången. Det blir gofrukost och en liten present som hon givetvis valt helt själv. Det är lite mysigt att ha en dag där man får en påminnelse om att ta hand om sina nära och kära. Ge pappa en kram och berätta hur mycket du tycker om honom! 

Här kommer veckomatsedeln:

baconbiffar fiskpinnewrap-veckomatsedel

soppa-quinoa rostbiffssallad kycklinggryta

Matsedel vecka 46:

Måndag: Baconbiffar i tomatsås är färsbiffar som jag lindat in i bacon i ugnen tillsammans med en tomatsås. Biffarna blir supersaftiga av den varsamma tillagningen.
Tisdag: Fiskpinnewrap med morotstzatziki är så rackarns gott! Krispiga fiskpinnar inrullade i bröd tillsammans med grönsaker och en läcker tzatziki. En fiskfavorit!
Onsdag: Minestronesoppa med quinoa värmer gott. Smula gärna lite lagrad ost (helst parmesan, mmm) över minestronen vid servering och servera med en god smörgås.
Torsdag: Rostbiffssallad med pepparrotsmajonnäs, hur låter det? Rostbiff och pepparrot – det blir knappt bättre än så. Lite blandade grönsaker till det, sen är middagen kirrad.
Fredag: Ketjap manis-kyckling är jätteenkel att laga, men god nog att bjuda gäster på. Servera med ris eller ugnsstekta rotfrukter, en klick vinbärsgelé och sallad.

2 kommentarer

Skriv en kommentar.