Matsedel vecka 43

Bruka du hedra lillelördagen? Ja, du vet. Onsdagen. Lite godare middag. Kanske ett glas vin. En bra film. Veckans matsedel bjuder på en lite vardagslyxig middag att bjuda familjen på i veckan – checka in det receptet (och fyra till) i matsedeln här.

Ha en bra vecka!

broccolisoppa-veckomatsedel Brynt smör till fisk

Fläskkotlett Tortellinisallad Diablokyckling

Matsedel vecka 43:

Måndag: Broccolisoppa, i all sin enkelhet. Len och gräddig soppa med broccoli som går snabbt att laga. Ät med en god smörgås, kanske en varm macka med ost?
Tisdag: Fisk med brynt smör och kapris och ugnsrostade rotfrukter. Brynt smör till fisk är GULD. Det måste du prova, om du inte gjort det redan. Du kommer inte ångra dig.
Onsdag: Panerad fläskkotlett med ostsås bryter av veckan med lite vardagslyx. Lillelördag ju! Knaprig, krispiga kotletter med len ostsås och potatis, mmm…
Torsdag: Tortellinisallad med tomat och mozzarella, vegetarisk eller ej beroende på vad pastan är fylld med. Snabbt och enkelt är det här middagstipset i vilket fall!
Fredag: Diablokyckling, kyckling i ugnen med djävulskt god sås. Massor av smaker, det går knappt beskriva. Ät såsen med kyckling, couscous och grönsallad.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar.