Matsedel vecka 39

Med gårdagens namngivning för dottern i ryggen startar jag söndagen med ett stort leende på läpparna, även om huvudet är trött. Hoppas ni får en skön dag och en härlig vecka – här kommer veckomatsedeln!

kotlettgryta-apelsin cornflakesfisk-veckomatsedel kottfarsgulaschsoppa

kycklingsallad-mango bonburgare

Matsedel vecka 39:

Måndag: Apelsinkotlettgryta och ris startar vi upp veckan med. Lite sötsyrligt från marmeladen och apelsinen och salt soja som rundas av med hjälp av en skvätt grädde.
Tisdag: Cornflakesfisk är en rolig fiskrätt som familjen säkert tycker om. Fisk med krispigt täcke av cornflakes som steks i ugnen. Servera med potatismos.
Onsdag: Gulaschsoppa med köttfärs värmer gott i kistan. Jag har rökt paprikapulver i min gulaschsoppa, men du kan hoppa över det rökta paprikapulvret om du vill.
Torsdag: Kycklingsallad med mangochilidressing och quinoa som ger kycklingsalladen lite mer tugg, Den krämiga, sötstarka dressingen med mango är så rackarns god!
Fredag: Bönburgare blir veckans vegetariska fredagsmysmiddag. Fyll bröden med burgaren och dina favorithamburgertillbehör och servera med pommes.

2 kommentarer

  1. Mycket gott som vanligt! Köttfärsgulasch måste jag göra snart. En riktig hösträtt.
    Cornflakespaneringen låter smarrig. Har panerat kyckling i cornflakes för länge sedan och det var supergott. Vi har ingen fläkt så steka i ugn låter perfekt!

    Svara

Skriv en kommentar.