Matsedel vecka 35

Tiden går så fort, det var ju söndag alldeles nyss? Nu är det dags för matsedel på bloggen igen. Här hemma firar vi att Daniel fyller år på onsdag. Händer det något roligt hemma hos dig i veckan?

tacorester-pytt chili-utan-kott kycklingsallad-ruccoladressing

fisksoppa-curry flaskfile-ugn

Matsedel vecka 35:

Måndag: Tacopytt med ris, perfekt om du har tacorester kvar från i helgen. Servera gärna med tacosalsa,  en klick gräddfil eller naturell yoghurt och lite riven ost.
Tisdag: Chili sin carne är chili con carne utan kött, helt enkelt. Det här chili sin carnen är gjord den enkla vägen, med färdig chilisås. Det är genvägar man får ta ibland, tycker jag!
Onsdag: Kycklingsallad med ruccoladressing blir middagstipset för onsdagen. I salladen finns också bacon, brieost, ärtskott och körsbärstomater. Jättegott!
Torsdag: Fisksoppa med curry går snabbt och lätt att göra. Citronsaft och tomater gör fisksoppan frisk och fräsch. Lite räkor på toppen ger lite vardagslyxfeeling.
Fredag: Fläskfilé i ugn allt-i-ett äter vi på fredag. Här kör jag den i ugnen tillsammans med tillbehören, så att hela middagen blir klar samtidigt.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar.