Matsedel vecka 35

Söndag betyder veckomatsedel förstås! Den här veckan med en frisk kycklinggryta med mango och mycket grönsaker, en matig chili med lövbiff (à la min kärlek som fyller år på tisdag!), världsgoda isterband som du fyller och gratinerar i ugnen och massa annat gott. Vad säger du om det? Låter det okej? Perfekt, då kör vi!

sotsyrlig-chutneykyckling-vardagsmat-640x426 chili-con-carne-veckomatsedel isterband-stuvad-potatis-husman-vardagsmat

middagstips-vegetariska-quinoabiffar-640x425 fisksoppa-saffran-recept

Matsedel vecka 35:

Måndag: Sötsyrlig chutneykyckling med mycket grönt är en kycklingpanna med mycket grönsaker och god, lite sötstark smak av mango chutney. Servera med kokt ris.
Tisdag: Daniels chili con carne med lövbiff gör vi på tisdag och tänker på Daniel som fyller år. Ett fyrfaldigt leve för Daniel och för god vardagsmat!
Onsdag: Rödbetsfyllda isterband och stuvad potatis äter vi på onsdag. Stuvad potatis äter man alldeles för sällan! Isterbanden fylls med rödbetor, smörgåsgurka och persilja.
Torsdag: Quinoabiffar med potatis och färska bönor i tomatsås är smarrigt och känns i säsong. Quinoabiffarna är veganska, håller ihop bra och jäkligt goda. Lova att du testar!
Fredag: Fisksoppa med saffran – bara för juletider? Inte då! Saffrans fredagslyxar till fisksoppan vilken tid på året det än är. Så galet gott! Servera soppan med ett gott bröd.