Matsedel vecka 30

Här kommer en somrig veckomatsedel, där du får nytta av säsongens kanske sista rabarber, njuta av en världsgod salladsdressing och möjlighet att grilla smakrika biffar till fredagsmyset. Och massa andra goda middagstips, förstås.

Ha en fin söndag!

recept-rabarberkram kycklingsallad-veckomatsedel

wrap-renskav-picknick fiskgryta-rakor lammfarsbiffar-potatissallad-mynta

Matsedel vecka 30:

Måndag: Rabarberkräm blir en hel sommarmiddag om du serverar tillsammans med några matiga mackor. Krämen är lika god kall som varm ihop med iskall mjölk.
Tisdag: Kycklingsallad med världens bästa gröna dressing med ruccola och nötter blir tisdagens middagstips. Gott som tusan och helt mejerifritt om du hoppar över osten.
Onsdag: En enkel renskavswrap vevar du snabbt ihop. Denna wrap är fylld med bland annat äpple, västerbottensost och senapskräm. Ärtskott ger ett gott krisp.
Torsdag: Marockansk fisk- och räkgryta är ett recept direktknyckt från en av Jamies kokböcker. Lite kryddigt men ändå sommarfriskt. Servera med ris eller annat gryn.
Fredag: Lammfärsbiffar med myntapestopotatis är smakrika biffar och med en potatissallad med massor av mynta. Somrigt och fredagslyxigt. Grilla biffarna om du vill!

Inga kommentarer

Skriv en kommentar.