Matsedel vecka 26

Jag hoppas att du haft en riktigt skön midsommarhelg! Startskottet för sommaren går nu, eller hur? Passa på att njuta för fulla muggar! Här kommer fem eminenta middagstips för veckan som kommer. Enjoy!

lovbiff-paprikasas falafel-sommar

fyllda-paprikor-chorizo tonfisksallad-veckomatsedel vegetariska-tacos

Matsedel vecka 26:

Måndag: Lövbiff i paprikasås går snabbt att laga och smakar massor. Servera med ris, bulgur eller något annat du gillar. Använd mild eller stark ajvar efter behag!
Tisdag: Falafel med dill och citronyoggi – helt vanlig falafel med sommarkläderna på! Servera falafeln med en kall citronyoggi, klyftpotatis och en snygg sallad.
Onsdag: Chorizofyllda paprikor med quinoa och fetaost är paprikor fyllda med mättande quinoa, smakrik chorizo och salt fetaost. Servera gärna med en sallad och kall sås.
Torsdag: Tonfisksallad med äpple, russin och dijondressing blir veckans snabba middagstips. Sväng ihop en sallad och ta med på picknicken om vädret tillåter!
Fredag: Vegetariska tacos med linser äter vi på fredag, för inte kan vi grilla varje fredag? Den här tacoröran med röda linser går snabbt och lätt att koka ihop. Kul variation!

6 kommentarer

Skriv en kommentar.