Matsedel vecka 20

Här kommer veckans fem middagstips! Vegetariska biffar, kycklingpasta och en kombo av två familjefavoriter fyller den här veckomatsedeln. Hör gärna av dig om du provar någon av recepten, det är alltid roligt att höra vad ni tycker!

Matsedel vecka 20:

Måndag: Morotsbiffar med halloumi. Görs enkelt i ugnen, väldigt smidigt! Ät med blandade grönsaker, goda såser och ett gott bröd. Plockmat på en måndag, finfint!
Tisdag: Fiskpinnar med remouladsås och kokt potatis, det kan väl knappast bli fel? Krispiga fiskfiléer med mycket citron på – det älskar jag. Mycket citron ska det vara, eller hur?
Onsdag: Mammas skinkrullar är en perfekt rätt att laga mycket av, eftersom den är så god i matlåda. Fläskfärs, rökt skinka och en gräddig sås med chili. Ät med ris!
Torsdag: Kycklingpasta med tomat och zucchini. Fräscht med tomatbaserad pastasås och mycket grönsaker. Har du lite färska örter hemma så ös ner dem också.
Fredag: Pannkakspizza! Två familjefavoriter i ett. Här har jag gjort en variant på capricciosa, men pannkakspizzan går givetvis att toppa med dina egna pizzafavoriter.

4 kommentarer

  1. Skinkrullarna hamnade på vår matsedel denna vecka. Har funderat på att testa de tidigare men inte blivit av men denna vecka händer det :)

    Svara

Skriv en kommentar.