Sommarmat: Grillsallad

Om det här är sommaren på att fat, så är det enkla lilla middagstips jag ska bjuda på idag epitetet av en vardagsmiddag på sommaren.

Du är inte ensam om att vara o-sugen på att laga mat så här års. Jag märker i statistiken att ni är många som känner så och dessutom känner jag ju av det själv också. Därför tänkte jag totalt ge efter för latheten och dela med mig av min sommarmat till er, på enklaste enklaste vis.

Som gårdagens middag, till exempel:

Några grillade korvar. Ugnsrostade rödbetor och potatis som blev över från onsdagens middag. Quinoa. Rädisor. Tomater. Sallad som började sjunga på sista versen. Som dressing blandade jag naturell yoghurt med bbq-sås. Grilligt!

”Det här blir goda rester” ska jag ha sagt en gång när jag var liten – något jag fått höra många gånger genom åren. Och det här, kära vänner, det är goda rester.

Grillsallad med korv, quinoa och rotfrukter

Vill du se mer såna här korta, enkla middagstips på bloggen? Även utan recept hoppas jag att det kan inspirera. Berätta vad du tycker!

2 kommentarer

  1. Ja tack! Mer inspiration till snabba, enkla middagar för sommaren. :)
    Tack för att du har gjort denna blogg.

    Svara

Skriv en kommentar.