Före-semestern-tröttheten

Jag är så trött. I huvudet, i kroppen – trött. Jag brukar bli det ett par veckor innan sommarsemestern varje år, men i år har jag känt mig ur form mer eller mindre sen i vintras. Men du vet ju hur man tänker: Om det bara blir lite vårväder, då blir jag pigg! Om jag bara får en långhelg ledigt, då blir jag pigg! Om jag bara…

Sara

Jag har ju skrivit om det tidigare i våras också. Då lovade jag mig själv att inte bita ihop och acceptera läget längre. Göra något. Något, vad det än är.  Det vet jag inte riktigt än.

På fredag går jag från semester från jobbet och passar på att ta lite ledigt även från bloggen ett par veckor. Jag har förberett inlägg så att det kommer komma middagstips och andra uppdateringar ändå, men det kanske tar lite längre tid innan jag svarar på kommentarer och så. Hoppas du förstår!

Jag och Daniel har bara två veckors gemensam semester i år och valde därför att inte boka upp något. Nu har det ändå blivit en del bokat på andra håll (kul saker – men ändå), men vi ska försöka att bara vara så mycket vi kan. Det blir bra, tror jag.

Grillmiddag

Huset
Sara

Grilla, bada, gå ut i skogen och bara andas. Det behöver vi nog allihop. Berätta gärna vilka mysiga saker du har tänkt göra i sommar! Det är alltid roligt att höra vad ni har för er. Hörs snart igen!

2 kommentarer

  1. Vill önska Dig en härlig ledighet. Jag tycker att det är lätt att prata om allt som ska göras under, och framförallt efter sommaren, men det är ju inte så att vi blir nya människor på några veckor och har fått turboknapp och superenergi!!
    Vi har inte mycket planerat. Jag njuter av det jag odlar, både ute i trädgårdslandet och på tallriken. Vill också njuta av gemenskap och bokar upp lite fikor med vänner. Har passat på att kolla på aktiviteter som kommunen ordnar. Det har varit väldigt bra och igår satt vi i Linnéparken i ösregn och tittade på clowner. Ovanligt att bli kvar ute i regnet men det blev en positivt annorlunda upplevelse att verkligen vara ute!!! Vi satsar på att äta gott, speciellt om kvällarna med ett glas vin till och så blir det lite flera efterrätter!!

    Svara
    • Tack Karin – och detsamma! Det låter härligt att sitta ute i regnet, på något vis. Antar att ni slapp trängas också :) Med rätt kläder är det ju ändå mysigt! Helt rätt också, att vi inte blir nya människor bara för att vi varit lediga från jobbet i 4-5 veckor. Vi måste ta hand om oss hela tiden. Kram på dig!

      Svara

Skriv en kommentar.