Ett femfaldigt leve…

”Vi äter inte riktigt som alla andra”, hade Daniel sagt till en kollega när de pratade om min blogg.

Delvis har han givetvis rätt – vi äter inte som alla andra. Det är väldigt sällan vi äter samma sak flera gånger. Jag testar alltid nya smaker, gör nya recept, testning av olika varianter på ett recept… Men jag hoppas verkligen att Daniel delvis har fel. Jag vill ju att vi ska äta sådant som alla andra vill äta. Som du som läser kan känna igen dig i, inspireras av och våga testa. Jag tror att jag åstadkommer det för det mesta, och det känns väldigt roligt.

Idag har jag bloggat i fem år. FEM ÅR. När jag tänker på hur bloggen och mitt liv formats kring varandra de här fem åren, blir jag stolt och glad. För så är det nog för alla som är matbloggare: bloggen blir inte bara ett jobb eller en hobby utan också en del av livet. Livet kretsar ju så mycket kring mat.

Det finns 700+ recept på bloggen – En rätt fet kokbok om den skulle tryckas. Att många av recepten i arkivet används och letas efter flera år efter att de publicerades är väldigt roligt att veta. Ni är nästan 30 000 läsare på bloggen varje vecka och häromdagen blev ni över 3000 följare på Instagram också. Jag önskar att jag kunde ha er här framför mig. Det hade varit riktigt grymt.

Så vad vill jag säga? Tack. Tack för allt – Men inte tack för mig. Jag vill fortsätta inspirera och ge varierade middagstips som gör ditt vardagsliv lite, lite trevligare att leva äta.

Årsdagen för-firade jag med amerikanska pannkakor med svarta vinbär och dadelsirap till frukost i söndags. Jag hade satt fem ljus i pannkakan om jag inte hade varit rädd att hela pannkakshögen skulle trilla ihop då, haha!

Hur jag firar idag återstår att se. För stunden vill jag stämma upp i ett litet hurrarop för bloggen. Är du med? Okej? Tillsammans nu…

Ett femfaldigt leve för bloggen. Den leve…

Jag finns på Facebook, Instagram och Bloglovin’ också. Följ mig där också, vetja!

6 kommentarer

  1. Ta Da! Ett Stort Grattis till oss. Till Dig, som kan göra ett kanon-delbokslut på femårsdagen med allt fint Du kreerat, och till oss, som finner mkt inspiration, hjälp och glädje i Din blogg! Jag väntar på kokboken att hålla i famnen;o)

    Svara

Skriv en kommentar.