En ny vardag väntar

Du har säkert redan märkt att det börjar dröja längre mellan inläggen och att det inte har kommit några nya matsedlar på ett par veckor. Jag vet att ni är många som saknat dem, och jag är ledsen för det. Men det kommer det att bli förändring här på bloggen framöver.

Det här kommer att bli mitt sista blogginlägg på ett tag.

Sara och Tea

Du kanske minns att jag skrev om när orken tog slut tidigare i år. Då lovade jag mig själv att göra något åt det.

Bloggen ligger mig oerhört varmt om hjärtat och är något jag har levt med varje dag i över fem år. Nu har jag alltså – trots detta – tagit beslutet att pausa mitt bloggande. Att blogga är på många sätt en heltidssysselsättning som du aldrig får ledigt eller semester ifrån. Ihop med familj och arbete har det inte funkat för mig.

Korv med mos
Tea

Idag har jag dessutom jobbat min sista dag på det som har varit min arbetsplats i snart åtta år. Och nästa vecka, ja då börjar en helt ny vardag. Ny arbetsplats, nya kollegor och nya utmaningar. Det känns otroligt spännande! Den här veckan kommer jag att nyttja till att ladda batterierna. Det är första gången sedan jag började blogga för 5 år sen, som jag kommer att vara helt ledig.

Jag ser fram emot att kunna lägga mer tid på familjen och min egen hälsa framöver. Tyvärr har bloggen prioriterats över min egen hälsa under en längre period än jag vill erkänna för mig själv.

När jag känner för det, kanske jag kommer att blogga igen. Då kommer jag att blogga av ren lust och inget annat.

Korv med mos, god vardagsmat

Ta hand om dig. Ät gott. Använd recepten i mitt bloggarkiv flitigt. Stressa mindre. Njut mer. Vi hörs av så småningom. Kram!

Följ mig gärna på Instagram

30 kommentarer

 1. Älskar att leta recept hos dig och har många återkommande favoriter! Tack för att du bidragit till en enklare, och godare, vardag! :)

  Du tar helt rätt beslut, hälsan och familjen först! All lycka till och ta hand om dig!

  Svara
 2. Tack för alla fina recept! Du har gjort ett jättejobb med bloggen och underlättat min planering av vardagsmaten massa gånger. Ta hand om dig nu!

  Svara
 3. Helt rätt! Idag är det 10 år sedan jag började blogga. Det har gått upp och ner och har aldrig varit mer än en hobby för mig. När jag var föräldraledig första gången bloggade jag nästan varje dag. Kommer ihåg att det var jobbigt att hinna med när jag började jobba igen. Kändes jobbigt men man får prioritera. Nu ser jag fortfarande min blogg som en otrolig receptbank som både jag och andra använder. Detsamma gäller med din. Alla nya inlägg uppskattas men tänk på dig själv och din tid. Ta hand om dig. Bloggen finns kvar

  Svara
  • Tack Sofie! Jag har länge känt att bloggen kräver mer än jag kunnat ge. Krav som givetvis inte kommer från någon annan än mig själv. Hoppas på att kunna hitta rätta hobby-feelingen som du har gjort. Kram!

   Svara
 4. Rätt beslut! Jag kommer sakna veckomenyerna men har flera veckomenyer och recept att beta igenom! :)

  Din hälsa kommer först och det är bra att du prioriterar rätt. Jag kommer kika in och leta recept även om bloggen inte uppdateras (skulle in nu och leta upp linssås/vegosås).

  Lycka till på nya jobbet! Njut av boosten ett nytt jobb ger, unna dig något som gör dig glad och ge dig själv en klapp på axeln. Vi är många som kommer sakna dig men hejar på dig!

  Lycka till!

  Svara
 5. Ta hand om dig! Kommer att sakna dina inlägg men du gör helt rätt val. Jag ser fram emot nya, mer sällsynta men 100% lustdrivna inlägg så småningom. Kram!

  Svara
 6. Även om vi kommer sakna dig så finns det som du säger en gedigen receptbank att botanisera i. Och jag som relativt nyligen hittat till din blogg och blivit överförtjust över alla enkla, goda och inspirerande recept kommer fortsätta att laga mig igenom receptarkivet. Jag kommer även fortsätta kommentera efteråt. Sen får du välja helt själv om du orkar/hinner/har lust att läsa kommentarerna eller inte. Jag tycker bara det är roligt att få ge lite feedback och visa min uppskattning.

  Svara
 7. Tack för din fina blogg och alla dina recept! Jag är så imponerad att du orkat hålla på så länge. Jag kommer fortsätta läsa recepten. Ta hand om dig och familjen. Kram

  Svara
 8. Stort tack för alla recept du delat med dig av här på bloggen, jag tillhör skaran återkommande besökare som aldrig kommenterat – förrän nu då. Är övertygad om att det finns många fler, för du har alltid bjudit på suveränt bra innehåll (och suveränt bra mat förstås :) )

  Lycka till framöver!

  Svara

Skriv en kommentar.