Idag fyller jag år!

Tempelgården Visingsö

Ja, idag fyller jag år! Det här med att fylla år mitt i sommaren har ju sina för- och nackdelar, som du som också fyller år så här års säkert känner till.

När jag var yngre såg jag inte fördelarna med att ha sommarlov på min födelsedag utan sörjde mest glassen alla andra fick i skolan på sin födelsedag. Så här i efterhand var det naturligtvis underbart att alltid få fira min födelsedag på sommarlovet, med hela familjen samlad i en liten husvagn någonstans i Sverige. Det tänker jag på idag när jag, för första gången i mitt snart en fjärdedels hundraåriga liv, ska gå till jobbet på min födelsedag.

Årets födelsedag firas med familjen i helgen istället, för idag firar vi nämligen en annan, minst lika viktig, sak. Det är nämligen två (!) år sedan jag och Daniel var på Visingsö, bodde i världens minsta stuga och dessutom förlovade oss! Hurra, hurra för kärleken och för min underbara fästman som står ut med mig dag efter annan.

Tänk att jag får leva med en sån fin människa som dig. Puss på dig, min älskade!

12 kommentarer

  1. Stort grattis i efterskott! Till både födelsedagen och kärleken.
    Min dotter deppar lite över att hon fyller år innan sommarlovet är slut och många är borta. Och vänta med kalaset?, hmpf! Jag som fyller år i slutet av november tyckte det var trist som ung (yngre) att vara sist med att ”ha åldern inne”, särskilt för att komma in på vissa ställen. Och om man vill bjuda mååånga så går det inte bara smälla upp ett partytält. Nåväl, fylla år är roligt när på året det än blir.

    Svara
    • Tack, tack! Ja, det där med att fylla år sent på året är det fler som deppade över när man var i skolåldern. Nu för tiden spelar det ju inte så stor roll för det mesta :) Det är tur att man inte får välja när man själva fyller år, det hade varit svårt att bestämma sig!

      Svara

Skriv en kommentar.