Det längsta långkok jag gjort…

sara

Här står jag och ser oförskämt mätt ut i entrén till stans bästa indiska restaurang. Och jo, visst blev jag både mätt och belåten efter middagen där i lördags, men om sanningen ska fram har jag något ännu bättre i magen, som inte går att jämföra med någon middag.

Om allt går som planerat blir nämligen jag och Daniel föräldrar i sommar. Vi längtar oss tokiga efter hen som övar karatesparkar där inne, men njuter också av tiden som är nu.

Jag har, förutom ett enormt sömnbehov, mått ganska bra såhär fram till halvtid. I matväg äter jag nästan som vanligt, men väljer gärna fräscha saker som frukt, grönsaker och sallader. Nu hoppas jag nästan på att få någon rolig craving snart… Jag hoppas att du hänger med mig genom det och annat som det nya lilla livet bär med sig!

38 kommentarer

  1. Grattis till er båda från mig också! Önskar er allt gott den kommande tiden och hoppas att det blir en flicka eller pojk… ”hen” är ett ord jag bara inte kan lära mig tycka om ;-)

    Svara
  2. Grattis! Jag är själv i vecka 31 med en liten kicker i magen. Vitt bröd har blivit min favvorätt. Känns nyttigt och näringsrikt. ;) Hoppas du fortsätter att må bra! Kram, Alexandra.

    Svara
  3. Åh så roligt Sara!! Grattis, grattis till er båda! Jag håller alla tummar för att du ska få fortsätta må bra och att allt ska gå bra. Själv ska jag bli mormor igen i början av sommaren. Det blir bara bättre och bättre! Kram på dig!

    Svara

Skriv en kommentar.