Billig vegetarisk mat: 30+ middagstips

Har du något nyårslöfte eller mål med 2016? I media pratas det om att vi kommer att börja äta mer vegetariskt i år, och det verkar vara många som har det som nyårslöfte. Med mer vegetarisk mat som nyårslöfte och en snål januariplånbok att jobba med kan det behövas lite inspiration, tänkte jag.

Här kommer 37 länkar till recept på billig, vegetarisk mat!

Broccolisoppa recept

Billig vegetarisk soppa:

Soppa är bästa, billiga vardagsmaten enligt mig. Lätt att laga med allt i en kastrull och väldigt enkelt att göra en mättande, vegetarisk middag där ingen saknar köttet.

Recept på fullkornspannkakor

Omelett, pannkakor och plättar:

Ägg, mjölk och mjöl är billiga basvaror att basera billig, vegetarisk mat på.

Recept på vegetarisk lasagne

Billiga vegetariska pastarätter:

Pasta är alltid gott och det går alltid att hitta billig, torkad pasta. Vegetarisk pastasås är lätt att göra.

Billig vardagsmat, linsgryta med curry och banan

Billig mat med bönor, ärter och linser:

Baljväxter – bönor, ärter och linser – är billig, vegetarisk basmat som är bra källor till både fibrer och protein. Mättande och billig mat.

Mer recept på billig mat »

6 kommentarer

  1. Roliga recept! Ska testa men när man klickar på din favvo gryta med curry och banan kommer man till nånting med bönquesadillas… var verkligen sugen på grytan ;)

    Svara
  2. Riktigt bra länkar och tips på goda maträtter. Har börjat att handla online och testat på en ny tjänst som heter Matspar.se som är riktigt bra om man vill kunna jämföra totalpriset på sin kasse. Skulle vilja lobba för om ni kanske kan ha ett samarbete med dem så att man vet va recepten kostar i de olika butikerna? Länken till siten är https://www.matspar.se

    Svara

Skriv en kommentar.