10 fina stunder en vanlig vardag

Jag har lätt för längta till helgen (särskilt så här på torsdagar, nääästan där…) så intensivt att jag glömmer bort alla bra grejer med resten av dagarna i veckan. Vardagen är ju ändå det mesta av livet, klyschigt men sant. De där små små små grejerna i vardagen är ju ändå himla fina, när jag tänker efter.

Vilka små grejer i din vardag är lite extra fina?

1. När klockan ringer och jag trycker på snooze. Den känslan. Den är go’. 9 minuter till…

2. När vi hinner köra till jobbet i tid för att slippa de värsta bilköerna. Almost never happens.

3. När jag har en riktigt god lunch med mig.

4. När jag stänger av datorn och åker hem igen. Det bästa med att pendla en stund mellan jobbet och hemma är den där påtvingade pausen på vägen.

5. När Tea slänger sina mjuka armar om min hals när jag hämtar henne på förskolan.

6. När Daniel kommer hem från jobbet. Hans armar om min hals är också en fin känsla.

Daniel och Tea äter middag

7. När middagen är klar och alla sitter kring bordet.

8. När disken efter middagen är undanplockad och det är rent i köket igen. Tack Daniel, skulle aldrig blivit någon mat på bordet om du inte fixade detta.

9. När Tea drar den där djupa sucken som talar om att hon sover gott.

10. När jag är så trött att jag somnar så fort huvudet når kudden. Det vill säga typ varje dag. Vardagen är rätt härlig ändå.

2 kommentarer

  1. Håller med, det är ofta jag uppskattar de små sakerna i vardagen, de som kanske bara rullar förbi men som faktiskt ÄR livet. Jag tycker extra mycket om att hämta Clara på föris, gå och mata ankorna eller gå till Universeum. Bäst alla kategorier. Kram!

    Svara

Skriv en kommentar.